7 MINGGU TAPI TAK ADA MORNING SICKNESS

Morning sickness tu kena loya/ muntah² ke ? Kalau mcm lesu/ lemauuu je tu kira mcm mana ? Saya takde muntah², tapi selera makan mmg payau/ pahit je mulut ni. Bab blur/ lemau² lesu itulah simptom saya sekarang.

7 Các câu trả lời

Ikut nasib org ada yg kene morning sickness masa pregnant.. Ada yg tak kene tapi dia rasa letih n nak tido je rasa.. Yes morning sickness mmg muntah2 slalu.

tu kira morning sickness jga..Xsmstinya kena mntah pening smua tu..Ade alahan yg xboleh bau mnyk wangi atau dapur2 pon ade

5y trước

Tu la, ada terbaca jugak. Thanks sis for sharing 🥰

bg sy nrml sis..sy mula loya lemau lesu tekak payau xde selera ms awl trim..msk 3bulan terus muntah2..adehh..bertabah lah...

5y trước

Alamak. Hahahaa ! TQ sis for sharing 🥰

Normal...ikut bdn org jg.. sy xmuntah...tp mual2

5y trước

Betul tu, mual² pun ada jugak. TQ sis for sharing 🥰

Sy anak k2 mcm ni jg

5y trước

TQ sis for sharing 🥰

Sy rasa normal

5y trước

Okey sis, tQ for sharing tau 🥰

Normal

5y trước

Lega baca komen sis 😘