Bila waktu yang sesuai dan bila anda lakukan?

Hi morning pengguna TAP semua🌈 Jom kongsikan bila waktu yang sesuai sebenarnya untuk lakukan UPT test ya?🤔 Bila mommies semua buat ya UPT test ni? Komen di bawah jom untuk bantu yang lain🥰

Bila waktu yang sesuai dan bila anda lakukan?
166 Các câu trả lời

xlewat period lg dh test.. 3hri sebelum dateline period, test samar2.. repeat je test hri2 smpai lah line dh terang hehe

2 minggu slps tarikh period lewat. Dan check ketika awal bgun. Dan kencing kedua.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

jenis tak sabar, baru 2 hari lewat period dah test 😂 first preg and sec preg pun macam tuh jugak 😂😂

4y trước

test tuh pagi2 lah sebelum tidur minum air. so pagi tuh air kencing banyak senang sikit nak test.

2 minggu lewat cek² -... genap 21 hari tak period tergerak hati nak cek sekali tngok naik double line 😂

Harini tarikh period, harini jugak sy test 😂😂 alhamdulillah terus naik double line tanpa samar2 ..

hari ke 8 delay period but upt negatif try hari ke 14 baru positif . alhamdulillah penantian 2 tahun ++

preggy 1st baru sedar period lewat 1week. 2nd preggy terlebih alert, lambat sehari terus upt, naik double 🤣

4y trước

same goes to me...

Seminggu lewat. Mse tu hati 50/50. Sbb bru kahwin sebulan. Alhamdulilah possitive ☺️

seminggu lewat, terus cek.. pastu repeat lg seminggu.. sorg 6 bulan dah. x sabar nak jmpa bby 🥰

sy lewat 15hr tk bt upt tkt kecewa sbb ada cyst. nak p scan cyst tp nmpk kantung bby 😁