Samar bayangan

Hi morning mommy's.. Saya nak tanya, saya ada cek upt tapi kenapa 1st and 2nd cek naik double tpi mmg samar sangat lah .. 3rd cek terus negative.. kenapa ye? Ada tak yg pernah jadi macam ni ?? Mohon jawapan ye . Tq 🥰 ini yg 2nd test . . #menaruhharapan #mogaadarezekitahunini

Samar bayangan
2 Các câu trả lời

sama la mcm sy .. kandungan sy dh 7 minggu dua hari .. tp upt clear blue tuh line dia smar gyla2 .. pastu buat upt lain negative plak . langsung xda line 😂😂😂pdhal sy tgah mngandung

awak punya ni msih boleh nmpk g sy punya langsung xleh tgk 😂😂😂 kena tgk kat cahaya n hampir nak juling bru nmpk line tuh .. pdhal sy pregnant 7 weeks 😞

3y trước

kan sis bnda ni buat kita was2 kan n takot