bleeding

Hi morning mommies & future mommies ? I nak tanya, last week 29th dianogsis as clear miscarriage then mc for berpantang for a week . Jadinya during mc tu mmg bleeding slowly to clear until the last day of mc but sudden semalam n today also still bleeding. Any of mommies sudi share pendapat? For Muslim bleeding macam ne bole kan terus solat?

2 Các câu trả lời

Pastu apa yg sy faham la..walaupun mengandung positif, tp time gugur tu mmg patut time period, kira mandi wiladah saja. Darah yg keluar tu period, bukan nifas. Kalau gugur lebih dr wktu jangkaan period, tu darah nifas

5y trước

Yelah. Xpelah. Ne Pon belom 40days - 60days kan. Tq siss advise me