darah koko

morning. maaf sedikit kotor. kenapa ye mcm ni? sy bgun pg. kluar mcm ni. sy 8mggu 2hr.. time kncing tak kluar. risau. ni kndungan pertama. adakah normal? tlong saya buntu. 😭 jangan kecam sy.

darah koko
2 Các câu trả lời

Tak normal sis sy baru gugur 3 minggu lepas kandungan 6 weeks mula2 spotting pastu bleeding. sila gi klinik papepun sis kene byk rehat taw. Baring je kalo blh. Sy doakan sis n bby dalam perut sihat2 n slamat sampai lahir ya Amiin 🤲🏻

4y trước

Ya sakit yg amat 🥲

Better pergi klinik check... pape pon Semoga dpmudahkan yer..