kluar darah

Salam mommy2 semua.. Sy risau ni..tadi pening2 kepala sbb berdiri lama jaga exam.. Time nak solat td..ada prasan kluar tompok2 coklat..mcm darah haid..?tp tak banyak... Sy preggy bru msuk 7w lbh cmtu.. Adakah itu normal? @ kenapa ye? risaunyaa....???

6 Các câu trả lời

Di sekitar minggu ni, mmg normal sis. Penempelan janin ke dinding rahim. Tp, badan kita x sama dgn org, ada org tu ini ancaman bg kandungan dia. Tanda nak gugur. So, sis perlu perhatikan, darah kluar byk ke tak, berhari2 ke tak serta ada sakit pinggang ke perut ke.. Utk lbh kepastian, blh pg klinik. Nnt doc scan. Dari scanner doc blh nmpk pendarahan ada ke tak.. ☺️

Last pregnancy sy jugak ada bleeding masa first trimester. Pegi check and scan Alhamdulillah takde apa2. Doctor ada mention yg body kita actually nk bgtau yg kita tengah preggy, tp sy tak sure la kesahihannya. Better puan pergi check and scan. Just utk berhati-hati dan banyak rehat tau. Take care

Terima kasih mommy2 smua..risau sgt..sbb anak 1st ni..mmg kurang ilmu psal ni😅

Jumpa doktor sis.. jangan tanye di sini.. sis kene check degupan jantung baby.

sis g check up...keluar darah suatu yg xnormal

Kalau normal tak kelua darah.