1st baby pramatang

morning everyone. just wanted to know ada tak tips untuk my second pregnancy ni sebab anak first i lahir pramatang, time tu dapat contraction awal and terus turun darah. my first born was 31 weeks 5 days. now he is 2 years 5 months old yang active and happy! but abit risau for my second pregnancy ni, kalau boleh nak full term baby. any advises? #22weeks5days

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy sis. First baby 34w leaking ketumban. Skrg 34w pun masih rasa takut. Boleh cuba elakkan buat kerja berat

Sama.. Anak 1st 31w6d.. Anak 2nd ngam2 cukup bulan 37w3d. Sy xda tips tp hari2 doa supaya baby full term..