Minta pandangan/ kongsikan pengalaman please.

Hi momy,boleh tak kongsikan pengalaman momy beranak awal daripada tarikh yang ditetapkan.perut saya selalu mengeras tetapi tiada keluar darah atau lendiran..macam saya duedate 22/06 doktor minta masuk wad awal, antara sebab kena masuk wad awal baby dalam kandungan saya kecil,apa perlu saya buat,saya takutla,sebab kawan saya bagitau sangat sangat sakit

10 Các câu trả lời

sy due 23/6 . baby awk berat berape sis??

1y trước

Ikut guideline dr 2.5kg tu berat baby wktu 36w. Hanya anggaran sbb ikut genetic parents.