INGIN TAHU

Momy2 kt sini sape yg tau ye,npe sy ada kuar cecair warne putih tu,tp dy cm jelly keras sikit,keputihan putih btul kn,sy dh 38w,smlm cek doktor jln xbukak lg,doktor bg tarikh due sy 5ary bulan 9,kalo x sakit jugak 4ary bulan kna msuk wad dh bab gdm.

1 Trả lời

Sy bbrapa hari sblum trun tnda lendir cmpur drah.. trun mcm tu. Bertali pejal skit cm dlm tlur ayam tu..😅

5y trước

Lendir cmpur drah tnda nk brslin. Sy pun ank prtma. Dok sj2 google bca info berkaitan.. 😅