Hi mommys nk tanya korang beli brg baby dah ke? Atau plan nak beli kandungan berapa bulan? Jom share

Barang baby bile kandungan berapa bulan?

9 Các câu trả lời

Skrg bru 4 bulan, ingt nk scan dlu, bru pergi beli, tapi mak pesan jgn beli bnyak utk yg baju newborn, baby cepat besar. Anak first tak tau nk mula beli ap dlu, tnya mak gitu la dia jwb, yg hsbnd keja tnya bila nk scan gnder🤣.

baru beli baju 3 helai.tu pun kaler merah,oren,putih.nanti nak sambung beli baju lg seminggu lpas 18 w tau jantina dah.barang lain tu blh dah beli slow².kne siap beli lngkap sblum 7month. prepare

sy masuk tri 2 ni dah start beli sikit² . kalau beli semua satukali time perut dah besar sgt ssh nnti dah nak bgerak atau bjln . jd start beli sikit² dulu .

ingat nak beli nanti masuk 5bulan. bagi senarai dekat suami. sekali suami beli online semua. terus merajuk dengan suami. orang nak beli kat kedai nak belek2.

1y trước

suami sis bagitahu juga. suami saya tak bagitahu. tahu2 dia tunjuk dia dah buat payment. tinggal tunggu barang sampai. nasib baik la dia pujuk ajak juga pergi kedai. beli 2 3 pasang lagi saya pilih sendiri.

time ada sale je beli terus . dah masuk 2nd trimester ni boleh la start beli. nnt dh 3rd timester tkda la terkejan sana sini nak beli brg bby

Saya belum beli.. ingat nak beli masa kandungan cecah 7 bulan nanti.

Trimister kedua dah beli. Kena pula dgn jualan akhir tahun. Jimat.

1y trước

itulah.saya haritu beli masa 1st trimester tapi bli sikit je dulu masa tu.bli kat anakku.jualan akhr thun.jimaatttt. ada satu baju tu, rm12 je

Biasa beli 7 bulan ke atas

30weeks baru beli