gangguan jin di peranakkan

Momy2 doakan kadungan sy selamat yer...klu ikut kn last period sy 11/10 sampai skrg lom dtg lgi period...sy cek upt mule2 -ve cek kali ke 2 +ve cek kali 3 -ve balik...sy rase pelik..cerita kt k.ipar sy,dye tye ustazah..ustazah ckp ad ggauan dekat peranakan sy..dye ckp peranakan sy bengkak n jatuh...ad 2 sebb 1.mengandung 2.nak period..sekrg ni dye kate kne buang gguan tu cek blik upt lepas 3hri...sbb gguan tu ttup xbgi nmpak...klau scan pown xkn nmpak..dye ckp baik sy selamat kn cepat kdungan sy sebelum tumpas darah....doakan sy yer...???semoge sy dipermudahkan berubat....

1 Trả lời

Perubatan syifa tak sakit kan . Moga ibu kuat . Allah panjangkan umur baby . Fikir Yang baik2 je ibu .

5y trước

Ya berubatan syifa...sbb sy dah mengelami kegguran bulan 7 thun lpas ...bulan 6 thun ni sekali....ni last period bulan 10....lom dtg lgi....mintak2 xde pape kt bby sy😢😢😢