breastfeeding

Hello momy2 alls slmt mlm,sni saya mahu bertnya,slpas lahir baby..brapa hari baru susu bdn ibu2 smua ada

4 Các câu trả lời

Anak 1st dulu sy picit2 sblm bersalin lagi.. Anak 2nd xberani dah.. Tp sblm bersalin tu mmg dh ade putih2 kat nipple.. Bile bersalin je terus baby minum susu badan..

Bby lhir je nnty nurse akn ltk bby dkt ats dada kite utk ransang susu bdn.. n lps bby nurse dh bersihkn nurse akn trus suruh susu kn..

Hari tu saya bersalin lpas bby kluar jer,xda pula nurse tu letak kn baby kat dada saya..diorg trus ambil dan bersihkan bby saya

5y trước

Sama la saya pun, tapi susu bdn dah ada sebelum bersalin, cumanya lepas berurut lagi la car susu keluar

Sebelum bersalin dah ada