Due 15/11/2020

Hi momy2 ada yg sma nn sya x? Msa 36w skit mngeras pergi hspital dc kta bkak 1cm dbenarkan blik dulu dc pesan bykkan bejalan.now dh 38w smakin brasa skit pinggang pinggul smua ada la klu nk bngun dri tempat tdur mmg skit😅.scan brapa kli bby xmau tjuk jantina.xpe la laki atau perempuan xkesah sbb sulong perempuan no 2 laki yg kli ni xkisah laki atau perempuan yg penting sihat dan selamat.sya doakan smoga momy2 kt luar sna yg pregnant dpermudahkan urusannya nti smasa bersalin dan berpantang tlg doakan untk sya jgk ye😉😉#bantusharing .#mamamuda#20yearsoldspreggy

1 Trả lời

Allahumma Aamiin untuk doanya 🤲🏻 Mommy dah bersalin kan tu? Maaf ye, saya baru nampak post ni hari ni, tu yg baru response. Tahniah ye atas kehadiran cahaya mata tersayang. 😊 Semoga sentiasa dipermudahkan urusan dan diberikan kesihatan tubuh badan buat mommy dan baby. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers