37 weeks 3 days

Hye mommy...smlm sya ada skit skit pinggang then prut mngeras.. Sya trus pegi spital..then doktor cek jln bru bukak 1cm...doc soh sya blik uma..bile smpai uma sya tgk dekat pentiliner sya ada darah skit....smpai lar pagi sbuh td ada kesan coklat cmpur lendir...ape maksudnye?

1 Trả lời

Tanda nk brsalin...tp lau sakit x leh tahan trus g hosp...sllunye ank sulung lmbt ckit bukaan jln...lau contraction mkin kuat g hosp...