Kandungan gula

Jika kte dh mula ambk BSP adakn sy sudah ada kecing manis? And blh bg petua utk turunkn gula dlm darah. #7month

1 Trả lời

bacaan bsp ok x ? bacaan masa minum air gula tu berapa? mcm saya sangkut masa mnum air gula je. bsp doctor kate semua cantik elok. n doctor x bagi sye kawal gula sgt, sbb sye ade mslh hypo. cuma doc pesan makan carbo kurang kan. late dinner jgn mkn nasi. buah jgn byk sgt.

2y trước

mmg sangkut la tuu mommy. cuma kwl dkt bsp je nnti. sblm tdo jgn mnum manis. kalau x nnti sugar level tinggi masa pg. selalu kalau bsp cantik doc xde suruh mkn ubt or insulin. bsp sblm mkn kena bwh 5.3 lps mkn 1jam bwh 7.8 lps 2 jam 6.7. mommy control dkt situ je