Paranoid ttc 4 thun

Momy semua saya baru tahun pregnt sebelum buat buku badan ada rasa xbest tp lepas buat buku rasa normal je xde rasa apa2. Breast pon xmacam mula2 tahu mengandung. Ada pengalaman tak macam ni

4 Các câu trả lời

Awk buka buka kandungan week ke berapa? Klu dh 3 bulan ada kemungkinan alahan awk dh kurang sbb nk masuk 2nd trimester. Saya pun mcm tu. Sblm buka buku memang alahan quite teruk. Tapi after buka buku alahan tu semakin berkurangan. saya start buka buku masa kandungan 13 weeks skrg 15 weeks dh rasa lebih bertenaga mcm sblm pregnant

2y trước

Ada pendarahan je refer klinik ya, saya doakan urusan awk dipermudahkan

breast sis pada awal pregnant bengkak dan sakit ke ? sy skrg 4 weeks breast bengkak sakit . bila agaknya akan beransur hilang bengkak breast ni sis ..

2y trước

2 ke 3minggu juga untuk hilang rasa sakit tu

xsmua org ade alahan sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

sepatut ye dah nak masuk 3bulan tapi masa buat buku 26/7 doc scan nampak kantung je janin xde dan baru 4w5d

2y trước

yeke. ada jugak tapi x bnyk darah ya.