First pregnant 5W6D

Hi,sy mengandung anak sulung,normal ke kalau sy mudah rasa penat,Rasa jantung tu berdegup laju buat sy Rasa mengah Dan badan tu Rasa tak selesa tp bila sy cek Nadi ,normal je bacaan nya..sy xde alahan sgt,cuma loya2 tp mild je..#firstbaby

4 Các câu trả lời

hi sis.. itu semua normal... penat sbb badan kita tgh kje 2x kuat nk supply untuk baby. jntung laju tu la punca kita rase penat lesu mengah.. jgn risau as long as sis rehat secukupnya... tp jgn terlantar shja.. buat rutin seperti biasa cuma andai rase penat rehat dan main phone kjp lps tu dh ok sambung kje... jgn push too hard... klu rase nk sharing ape2 dgn sy blh whtapp sy tau 0175187725..

Sama lah. Tapi saya rasa semua tu time 4weeks. Sekarang tak rasa apa2. Takde pulak mual2. Semua tu hilang dah hahaha tapi harapnya takde lah mabuk hamil.

2y trước

Masih takde rasa mual ke sis? Saya baru 5w2d tapi takde rasa apa2 selain breast sensitive n sakit perut sikit2 haha

Hi , normal ya . Minum byk air & rehat cukup2 mommy 🥰

sama la mcm saya.. normal mybe 😅