induce belon

momy... nak tanya, td pkl 2.30 dokto induce belon... skrg ni darah ngan lendir dah keluar banyak.. tp belon belum jatuh lagi... mcm mana ye... nak bagi jatuh.. dah ckp dengan nurse.. tp nurse suruh pakai pad je.. tak dtang cek pun berape cm

1 Trả lời

Selagi belon blum jatuh selagi tu blm ada bukaan sis. Lgpun mcm mana nak cek bukaan kalau belon masih kt dlm. Tgu belon jatuh bru blh cek. Darah lendir tu normal je.