kencing kerap n cirit birit

momy nak tanya, i da 35 week 2 days , harini kencing dekat 20 kali kot i rasa , bukan kencing sikit2 , kencing banyak, then tetiba jadi cirit birit harini, tanda2 nak bersalin ke ye

2 Các câu trả lời

klau bnyk minum air normal kencing kerap sis lg2 bila janin lg besa lg la dy himpap pundi kencing kita tu . kdg p tndas kencing kelua ciput je tpi rse mcm nk kencing bnyk . tu normal sis . sy dlu alahn teruk mse mula2 preggy ari2 cirit birit . prgi klinik doc bg ubt air garam tok gnti balik . lame juga sy cirit birit dlu . hmpir nk 3bln juga la bru brhenti . mmg seksa sis . dgn sakit perot ny . uhuhu . klau sis kencing kelua mcm drh lendiran ke kemungkinan tnde air ketumbn dh mula boco . klau xd mcm tu mksd bkn la tnde brsalin sis . doa yg baik2 tok dri n janin sis .

Tak. Tp klu ceriberi teruk. Terus g hosp. Kencing kerap tu normal. M