Anak kurang kencing

Anak kurang kencing sejak baik dari muntah2 , demam n cirit birit minggu lepas , dah 3 hari tak berak , harini berak , najis dia macam dalam gambar tu . Nak minta pendapat , normal ke ?p/s : Masa cirit birit saya tukar susu sekejap .

Anak kurang kencing
1 Trả lời

kasihannya baby. umur dah berapa sis? cuba sis bagi baby minum air mineral. takut dehydrate huhu

6mo trước

ce bagi air mineral pulak. utk top up mineral yg loss dalam badan dia time cirit birit tu