pregnant

Hi momy nak tanya ada tak yg rahim condong ke bekelakang doc ckap rahim saya condong kebelakang , normal atau tidak ye ? ke ada momy kat sini sama macam rahim saya

1 Trả lời

Sy sis.. doc ckp..condong bleh dsbbkan dua situasi..satu tjadi dr asal..ni normal..memang begitu lahirnya..doc kata cthnya mcm org tgn kanan dan da yg kidal..bgitu jgk rahim..so biasanya x da mslh utk mengandung mcm biasa...yg kedua condong disebabkan penyakit endometriosis..mcm sy condong disbbkan endometriosis..ttc 3 thn..bru lps gugur..sdh sgt..

5y trước

Amin , sya doakn pula utk awak spya dalam waktu dekat ni awak diberi zuriat