35w 1d normal ke kencing kerap? Dan sukar bernafas kt dada?😩

Momy help me.. #First_Baby

1 Trả lời

Normal tu mommy sebab makin besar baby makin dia akan usik bledder kita..mmg akan kerap nak terkucil..ada kwn sy mmg sentiasa standby panties extra dlm beg risau2 terlepas😅 bab sukar bernafas tu maybe mommy boleh refer doc..sy dulu selalu pedih ulu hati & selalu mengah..semput rasa nya lagi2 kalau buat kerja lebih sikit or banyak naik tangga..

2y trước

Pleasure mommy❤️❤️❤️