Baby mengajan baru kluar tahi

Hi momy . Baby sa kalau nak berak dia mcm kesusahan .. mcm mengajan dlu baru kluar tahi tapi tahi nya lembut juga dan kuning .. baby guna susu fomula sepenuhnya .. itu mksdnya dia ngam susu juga ke atau x ?

2 Các câu trả lời

ok je tu. pada awal mmg baby akan nampak seperti susah nak membuang sebab baru nak belajar meneran jugaa. nanti lama lama dia pandai takde macam tu lagi. biasala budak baru nak belajar mesti nampak struggle 😬

tq momy