warna tahi baby

Hai mommies.. Anak sy sebulan 5 hari,minum susu formula sepenuhnya. selalunya tahi dia warna kuning je, tapi tadi tahinya ada warna hijau2 mcm tu.. Normal ke tak ye? Risau plok..

warna tahi baby
3 Các câu trả lời

maaf puan saya tidak penah alaminya dan anak saya pun xpnh minum susu fm dr bby hingga sekrang..jadi saya tiada pnglmn ttg ini..tapi xpe.sy try up status puan ni ea..hrp ada.mommy yg sudi share.pnglmn mereka dgn. puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermoms

normal mommy . tahi bayi akanberubah ikut apa yg mummy makan . kuning and hijau tu normal

normal. hijau sbb nutrition susu ada zat besi😊