Tahi baby cair dan bau busuk

Baby saya umur 2 bulan. Menyusu susu ibu tp guna botol. Normal ke najis tahi anak saya mcm ni? sbb baby saya kalau nk berak pon muka merah masa nak meneran. Lepas tu tahi dia bau busuk amat. Pelik sbb kadang2 tahi dia takde bau. Kadang2 busuk sangat. Siap berak tu banyak.. baby saya mmg jenis lepas minum susu akan berak. cuma ni banyak sangat tahi nya dan bau busuk. Normal ke ey?

Tahi baby cair dan bau busuk
2 Các câu trả lời

betul pemakanan. Bayi saya haritu pun berak cair kuning macam tu. bila ingat balik apa yang dimakan semalam. Saya masak tomyam pedas. Lepas tu esoknya berak dah ok balik.

hi puan, macam mana keadaan bayi puan sekarang?

2y trước

baby sy dah 5 bulan skrg. Haritu sy ubah pemakanan sy baru elok berak baby sy