tak ada apa2 langsung semasa mengandung

Hi moms Sya nak tnya knp ya semasa kehamilan sy tak ada rasa apa2 langsung.. sudah 10 minggu kehamilan sya rasa perut saya msih still normal tak mcm kwn2 sya yg tngah mengandung.. kwn sy baru 8 minggu nmpak perut sedikit membesar.. dan payudara sya pun tak naik di masa 10 minggu ni.. xada rasa apa.. sya mmg sdah scan masa usia kandungan 5 minggu mmg ada nmpak.. tpi knp sudah 10 minggu lebih msh sma perut ni mcm usia kandungan 5 minggu apakah kandungan sya bermasalah.. sya juga xada alahan apa2 Muntah ke sakit pinggang ke susah tidur ke.. sy jd xconfident ni

36 Các câu trả lời

Sama la sy pun x ada Apa2 alahan and perubahan mcm awak tp alhamdulillah skrg Dh 20week tp still x nmpk LG perut membesar

5y trước

Ya

Same macm sy dh 15 weeks tpi perut ase normal je, tpi alahan ade, normal ke lau baring pon perut nipis je. Hihihi

5y trước

Hmm tu la risau jugak😌😌

Sy 5 bulan baru nampak perut muncit 😁😁 So far mmg xde apa2 alahan melainkan kerap sakit kepala..

5y trước

Owh yeke.. Semoga kita smua di permudahan aamiin

Sama mcm saya , org sampai ckp tk nmpk pun perut 😂 skrg dah 7bulan baru nmpk perut tu besar ☺️

5y trước

Owh yeke.. Moga di mudahkan segala nya sis

Saya 5 bulan baru nampak buncit. Dah nak due pun orang terkejut sebab kecik sangat perut 😌

5y trước

Bukan tak nampak langsung kan. Tapi keluar baby pun 3.02kg hehe

Saya dah 5 bulan baru nampak baby bump. Baru la rasa sakit pinggang, tidur taklena 😂.

5y trước

Owh yeke.. Semoga di permudah kan semua nya sis

Saya pun sama..10 minggu 5 hari.. Kdg tu rasa ragu2 betul ke pregnant ni..

Syukur la xda morning sickness.. sengsara tau klo muntah2 pening..lemas bdn

5y trước

Aah tulah sis.. syukur sangat2 tpi tulah perut pun xde nmpak.. mcm prut normal je

Sy pon takde masalah apa2. Alahan takde lgsung. Skrg 12w. Mungkin awal lg

5y trước

Harap2 mcm tu sis

Alhamdulilah la mcm tu sis, tak de mual2, saya smpai segan asyik mc je..

5y trước

Sama la kita.. Baru start alahan and now mc brapa hari dah.. Bukan buat2.. Terpaksa 😢