supplement for early pregnancy

hi moms. today saya 5weeks+. pegi kk, hanya buat upt & dtg balik bulan 6 utk bukak buku. sbbkan first pregnancy, saya nervous & lupa nak tanya2. nurse kk pun tak bgtau apa2. jadi saya nak tanya.. 1. supplement apa saya perlu makan? skrg saya makan folid acid appeton. perlu teruskan ke? atau makan yg lain? 2. perlu ke saya ke klinik swasta utk scan confirmation? sbb saya ingat kk tadi dia scan. rupanya tadi check upt macam kat rumah je 😅. itu saja. terima kasih. #firstpregnancy #serius_ingintahu #supplement

3 Các câu trả lời

Mcm sis gi swasta dulu, dlm 6w camtuh scan inshaAllah nampak dah. Tapi saya bawah 12w kena tvs scan (scan ikot bawah) sebab jenis rahim terbalik (retroverted uterus)