moms

Hi moms, tanda nak bersalin ka kalau rasa sakit pinggang dan perut mengeras dari subuh tadi tapi x kerap? Sy preg 37 w 4 d

1 Trả lời

Brapa weeks dah sis?

5y trước

Kalau sakitnya makinnmningkat dan dlm masa sminit tu krap kali dtg or 5mnit bgtu..tu tnda bsalin..tapi klau sejam sekali dua tu nmnya braxton hick..contraction palsu..tpi apa2 pun kna peka dgn 3 bnda ni 1. Sakit yg amat dan meningkat kesakitannya 2. Lendir bcampur darah cair coklat2 3. Pecah air ktuban.. Salah satu ada segera ke hosp..jgn tnggu smua ada.. Kiraan tndangan baby kna kira n pantau..