Xmkn ubat yg dibekalkn oleh nurse.ok x?

Hi moms ..sy dh msuk 11 weeks .sy dah x mkn ubat yg dibekalkn oleh nurse slma 1mnggu disebabkn stp kali sy makan ubat msti sy akn muntah dn rsa loya sepnjang hri..smpai slera makan pn xda..tpi lain pula klau sy xmkn ubat tu sy rsa ok skit..rsa mual pn kurang..dn selera ok skit..rsanya ada x yg sma dgn saya?

9 Các câu trả lời

better jangan skip makan ubat yang dibekalkan sebab maseh awal trimester.Ubat tuu penting untuk membantu tumbesaran baby dalam perut.