My first Pregnant

Hi moms, saya pregnant 5 week baru. And this is my first pregnancy. Need some tips and advice from yg dah berpengalaman. Hope semua boleh share apa yg patut sy buat n xpatut buat. Now consume folic acid and susu enfamama. Kalau ade lagi yg terbaik, boleh share ?

1 Trả lời

tahniah sis..first sis kna p wat buku pink dlu..nnt nurse akn nasihatkn apa yg ptut..dlm buku pink tu sndri pn ada bnyk info psal khamilan..rhat bnyk2..jgn wat keja brat..jgn mkn mknan yg tajam n pling pnting take a good care ☺️

5y trước

blh jer tp jgn mkn bnyk sgt..cam sy sndri mmg alahan truk 1st trimester so mknan pdas mmg xleh nk telan lngsung..klu asam tu blh laa..lain org lain selera tekak kn..mkn je apa yg sis rsa selera asalkn bkn mknan n minuman yg tajam n memudaratkan kndungan