pening dengan checklist barang baby patut beli

hi moms, saya first baby hehe.. dah almost 6 month , tapi beli lagi brg baby ,sbb confuse org ni ckp byk ni ,org ni ckp basic je..any suggestion?

2 Các câu trả lời

baju baby better bli sikit sja..sbb baby cpt membesar..pampers better ambik saiz nb blh saiz s pn blh sbb ada org bby lhir besar ada org bby lhir kcik je..saya dulu bby lhir kcik tp bli brg smua besar saiz..barang pantang smua..besen mandi blh bli @xyAh bli pn takpe..sbb bby kcik lgi blh mndikn guna besen biasa kcik je..tisu basah bli besar sbb bby hari² akan buang air besar..itu normal ye sis..

4y trước

most welcome..

Harap list ni dpt mmbntu sis.. bju tuk newborn jgn bli bebyk tw..sbb bby cpt.mmbsr..msuk je umo sebulan..dia akn mmbsr dgn jayanya...beli.takat 2 or 3 psg je.ckup... lepas tu.lain2 bli.size bsr..lm skit blh pkai 😉✌

4y trước

tq dear ❤️