Jauhkan Anak Dari HP

For moms, please alert.. Sayangkanlah kesihatan anak², sebab ada sorang hamba Allah ni cucu dia mengalami bengkak otak sebab parents dia slalu bagi tengok hp dari baby.. But now, Alhamdulillah bengkak otak baby tu dah surut.. Cuma baby tu disahkan rabun.. Tak sedih ? Pilu hati bila dengar berita ni.. Anak baru je dapat tengok kita berapa bulan, lepastu penglihatan dia jadi kabur disebabkan kecuaian ibu bapa mereka ☹️ Moga kita dijauhkan dari perkara buruk

1 Trả lời

Allahu, sedihnya dengar 😢

5y trước

Tahu takpa, saya yang nak menaip tadipun sebak.. Kesian kat baby tu.. Moga dia dipulihkan kembali