Bayi 10 bulan kurang menyusu

Hi moms.. normal ke bayi nk membesar ni makin kurang menyusu.. bayi sy aktif je, tp makin hri semakin kurang nk menyusu.. dlu menyusu 2-4oz dlm 2-3 jam shari.. tp skrg, 3-4 jam minum pn dlm 2oz je.. klau tidur mlm kdg2 smpai 7jam x bgun menyusu.. bg susu pn minum 1 - 2oz sbb mata nk tdo.. knape eh? Klau bab makan, dia lebih suka mkn bubur nasi kosong, klau ada cmpur sayur ke, dia makan tp x habis smangkuk... normal ke? Risau lah

4 Các câu trả lời

baby dah makan nasi mmng kurang mnm suusu...mengikut pengalaman saya la