Pencegah kehamilan

Hi moms, nak tanya betul ke kalau kita ambil suntikan cegah hamil yg 3 bulan ni. Susu boleh drop ? Org kata susu boleh drop. Takutlah anak dahla fully bf 😌

2 Các câu trả lời

atas orang kot sis, sebab sy dua tahun ambik depo , susu takde masalah. ank full bf.. cuma maslaah sy ambik perancang ni darah keluar x berhenti , xsesuai ngn tubuh .g klinik swast a ambik ubat bru lh breti smula darah. mujur berat badan xnaik😂 skrg tukar ke pil lh pula takut bnde sme jd lagi.😅

atas org kut.. sy ok je susu selalu banyak.. bila lepas mkn nasik je rasa berdenyut bengkak susu..