mengempeng susu boleh drop

hai nak tanya la betul ke kalau anak suka mengempeng susu boleh drop, kawan saya suruh saya stopkan mengempeng anak sbb nnti susu drop. anak saya dia nak netek kalau tidur, betul ke ya boleh drop? saya mmg susu tak banyak sangat anak isap untuk tidur je, kawan saya suruh kalau boleh stop kan susu tetek sbb kata takut melecet puting and susu drop. saya jadi down bila dia suruh stopkan susu tetek sbb susu saya tak banyak. boleh sesiapa jawabkan tak betul ke boleh drop ##firstmom #pleasehelp bantusharing

2 Các câu trả lời

bb sy pun mengempeng start newborn sampai la ni nk masuk 3 bln lbh..susu sentiasa banyak alhamdulillah x drop pun

9mo trước

alhamdulillah terima kasih jawabkan, saya bg anak formula banyak dari susu badan sbb masa baby saya nb dia kuning and saya takut nak bg susu badan sbb saya darah o. sekarang baru menyesal tak bagi dari awal🥲 saya ingat nak start balik susu badan and taknak pakai formula, tp takut baby tak cukup

tak lah. okay je. my son pun kadang2 mengempeng 2 3 jam. alhamdulillah tak drop susu.