Baby Feeding Time

Hi moms.. Mau tnya bah, baby baru start seminggu makan, sekali sehari.. Baby korang brapa kali makan sehari ya? Bila dapat bagi dia makan ikut time kita makan?

2 Các câu trả lời

3kali sehari septot ny sis . bg sekali je xknyg ank sis . pagi tu sarapan dlm kul 8pagi . mkn tgh ari dlm kul 12 - 1 dn ptg dlm kul 5 - 6ptg klau bby tido lewt time mlm . bole bg mkn juga tpi sikit sbb mlm biase bby kerap nyusu .

Tenhok buku biru/pink anak.ada kat ms25 kalau tak silap saya.ada contoh jadual