excited hehehe

hi moms, maksudnya positif la ni kan? hehe

excited hehehe
43 Các câu trả lời

Alhmdulillah sis..semoga dipermudahkn urusannye doakn sy dn para isteri yg masih mnanti zuriat sndiri ya..🙏🏻

4y trước

Aminn ..terima kasih moga2 mujarab doa ibu mengandung..

Alhamdulillah, positive ni. Tahniah ye 👏🏻👏🏻👏🏻. Take care #TAPsupermoms

Tahniah dpt double line 😘. Jaga kandungan sis elok² yer. Awal pregnancy sgt fragile.

Alhamdulillah tahniah sis jaga kandungan acid folic jgn lupa ,boleh buat buku pink

4y trước

inshaAllah tq sis ❤️

yup positif sis..jga dri n kdgn k..jgn lmbt2 pgi cek up..bka buku pink..

alhamdulillah. yeap. insyaAllah positif dah tu 💕

alhamdulillah 😍 tahniah sis 🥰

terima kasih banyak2 semua 😘❤️

tahniah! sampai 3 you test

tahniah. welcome to the club🤰🏻