Susah lena

Hi moms baby saya now 3bulan 16hari. Tapi kan susah betul dia nak tidur malam .kalau siang tu saya tak kisah sangat dia nak tidur sekejap² . Bila dia tidur mesti kaki dia akan menendang walaupun dah bedung . Saya taktau nak buat macam mana lagi . Saya stress sebabnya esok pagi bila saya kerja ,saya jadi tak cukup tidur & rehat .

1 Trả lời

tabah lah . ank sy dh 2 thun pun tidur 2 3 pg lg . dulu lg teruk 4 ke 5 pagi . kejung sy . skrg paling awal 11 mlm tu pun jrg² . normally 1 ke 2 pg la . 3 pg jrg² jugak dh . sy pun tak tahu nk buat cane