Cecair Kuning Luka Czer

Hi moms, ada tak yg experience keluar cecair kuning dari luka czer?

7 Các câu trả lời

Nanh n air bisa tu.. dia kluo d hujong jhitan kn... sntiasa lap bg kering... sy pon czer.. air bisa tu kluar hbis bsah seluo dlm.. nnti g kk soh diorg tngokkn tkot klw2 jhtn tbukak tkot ad jgkitn nnti

Air bisa tu sis..sy pn pernh mcm tu..xde rase skit papepn..cuma kluar tu bnyk gak..smpai bsh kain yg dpkai..rfer dr..dr kta jahitan nk mula smbh tu..tp utk lbh info jmpe dr yerr..

3y trước

saya pun tengah mengalami keluar cecair dari luka bersalin normal 😭apa patut saya buat

Nanah rasanya.. Kna keringkan luka lps mandi, mkn byk oren dan jus oren.. Pati haruan xdgalakkan sbb boleh jd problem next pregnancy..

Better rujuk ke hospital..klu nanah bahaya sis..takot ad jangkitan kuman..panjg ceritanya nanti..

Bernanah ka? Rasanya nanah tu.. Makan apa utk pulihkan luka? Ada mkn pati haruan?

Adik saya czer keluar air putih Jew.. sis kena jumpa doc lar takut nanah..

Jpa doktor la.. Takut bahayq