Telinga baby keluar cecair wrna kuning

Hi moms,nak tnya ada tak anak moms yg sma mcm anak sy keluar cecair kuning dari telinga??bru kemarin cecair tu kluar tpi xda bau busuk..anak pn tak nangis..#mommybuntu

1 Trả lời

Kalau byk dan kerap sebaiknya sis bawak anak check up klinik, sebab boleh jadi itu tanda2 awal infection pada telinga, kalau dibiarkan berlama2 akan ade bau busuk.. berdasarkan pgalaman sy jaga anak2 taska yg ade msalah telinga bernanah..

4y trước

cecair tu mcm tak bnyk jga sebab sy nmpk dkt lubang telinga je..dia tak kluar bnyk sngt jga..kalau sy bwa anak g klinik doc akan bgi ubat ke tu..