Buku pink bila boleh buka?

Hi mommyssss 😍 nak tnya la, bila kita boleh buka buki pink ya? Hahaha maklum la baru first pregnancy hehe

10 Các câu trả lời

hi awak, usia kandungan awak? boleh cuba call kk berhampiran awak dan tanya. sebab ada kk kena buat appointment dan ada kk boleh walkin terus je utk buat buku pink☺️

2y trước

kalau belom bukak buku boleh start makan asid folid okay cari dekat farmasi yg 5mg punya utk ibu hamil. nanti bila dah bukak buku boleh continue dgn ubt kk bagi☺️. kalau awak dan baby xde pape masalah kk akan minta kita dtg buka buku dlm 10weeks ke ats. nnt masa call awak tanya je misi tu

ambil pregnancy tu bawak gi kk nanti dia tengok dia tanya sikit2 untuk tahu dah berapa.minggu dia bagi tarikh datang semual untuk bukak buku pink.. atau dia akan bukak terus..

saya pun first pregnancy. sy ada call KK. dy suh dtg appointment 22/11 nih. mungkin tunggu 10 weeks kot. usia kandungan sy 4weeks

bley peg scan kt swasta, ble da ade heartbeat bley call klinik ksihatan tdekat utk wat appoinment buka bku pink..

Sebelum 12 weeks Ad kk 8week baru boleh buka Tapi kk sy 5weeks dia bg buka dah Apa2 kena call kk dlu utk aptt

Sblm kandungan 12weeks. elok call dlu Kk untuk booking appointment buka bku pink, nnti diorg bg tarikh.

kalau kk damansara kene tunggu 12w baru boleh bukak. kene buat appointment dalam website qmed tu

Sebelum 12 weeks. Pi kk amik appointment untuk bukak buku pink.

Kalo sy kebiasaannya 10weeks ke atas

2y trước

Thank you sisss 🥰

sy dulu 9 minggu. sy call dlu KK tanya.

2y trước

Thank you sis🥰