confius??

hi mom2 ..sepa ada pengalaman..sya sebenarnya confius bah..sya keguguran 3/1/20..darah keguguran stop pada 23/1..saya nak tanya..kelmarin saya ada sedikit pendarahan tapi x banyak Dalam kuantiti yang sikit..saya confius samada itu ialah darah haid saya yang pertama atau darah keguguran datang balik..tetapi 3 4 hari lepas pinggang saya sakit ..sepa ada pengalaman share2 dulu mommy..tq

1 Trả lời

Period dh tu..sakit pinggang xsemestinya gugur, blh jd sis senggugut

4y trước

ok..tq mom..cma darah period sya btl2 sedikit..