??

mommy...semua yg mana satu skrng..

??
1009 Các câu trả lời

No 1. Tengah berusaha. Macam dah ada tanda2 pregnant tapi belum tahu lagi, kalay minggu ni delay period baru nak check. Doakan ya semoga cepat2 dapat first baby

6. Bkn sengaja nak tutup kilang. Memang dah tak boleh beranak lagi😭 org czer. Cukup 3 kali, memang tutup kilang. Nak tambah mmg tak dpt lerrr

Nombor 1.. plan nk pregnant buat kali ke 2.. first baby skrg dah 1 thn 7 bln.. rse dh bleh utk yg ke 2.. huhu

6 .. tp belum ttup kilang lg . insyaAllah 4/5 tahun lg nak cri baby boy plak . skrg dua² baby girl ..

1.. plan nk preggy lagi.. hari tu keguguran anak first.. 😔 Moga ade rezeki lagi lepas ni..

Tengah rehat tapi belum tutup kilang lg 😂🤭. Anak pertama baru umur 5 bulan hari ni 🤗💕

No.6 Rehat & Tutup Kilang. If anything happened ada rezeki lagi, terima dgn hati terbuka.

Tunggu ada rzki nak Pergy lagi.. Baby da umur 2thun lebih.. Rindu pula nak pergy 😅

Plan nak pregnant balik. Baru lepas gugur 😔.. semoga ada rezeki saya lepas ni 😊

1 ... plan nk pregnant tapi belum ada ada rezeki. In shaa Allah soon... Doakan saya 🥰

5y trước

Moga Allah bagi rezeki untuk sis untuk zuriat..amin