??

mommy...semua yg mana satu skrng..

??
1009 Các câu trả lời

Alhamdulillah buat ultrasound tadi, dah nampak seketul. 5 weeks ❤️😍

Doakan saya dn suami. Semoga dipermudahkan urusan untuk me dptkn zuriat. Aamiin

Fasa mengandung semua dah lepas, pantang pun dah, skg baby 2month😍😚

1 bby first gegirl..sapa tau dpt adik dia boy..doakan sy dpt bby boy k..

Rehat tp X tutup kilang....Bulan 12 Ari Tu keguguran...jd rehat dlu...

Prgnnt 5 weeks..ank yg kecik dh 7thn thn ni..rezeki thn 2020

Tunggu due date nak bersalin..doakn semua..due date 17 hb/1 ni

5y trước

Amin. Da bersalin ke sis?

3. Dah dekat nak bersalin. Doakan sy ye mummy sekalian 😊

2..tngh pregnant & tengah mengalami alahan y teruk..huhuhu

5 dah hbis pantang. Skrg bby sya dahhh 3 bulan lebihh😁