susu bdn

hi mommys.blh ssiapa bgi tips tak mcm mne nak bnyak susu bdn kasik.meriah pekat spya anak knyang yee.blh share tak ??

2 Các câu trả lời

Rebus kurma cina..longan kering dgn gula batu... Bli kt kdai ubat cina sis..rebus dn mnum air tu sbgai ganti air mineral... Adk sy amalkn..allhamdulillah..bnyk susu die dpt simpn..

5y trước

Ssme sis...😁

saya makan ni je

5y trước

kapsul habbatus sauda. saya makan masa anak first.. saya makan ubat peransang susu + kapsul ni.. susu memang ok lepas tu