Air susu badan

Hai blh x bgi tips perbanyakkan air susu bdn #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

1. Kerapkan menyusu / pam (max 3 jam sekali) 2. Elakkan stress, be a happy mom. 3. Minum air kosong secukupnya 4. Makan dan makan yg sihat dan baik. Ibu menyusu kena tambah lagi 500 kalori drpd keperluan kalori seorang wanita

Sya ska mkn kurma, selalu buat overnight oats,minum air kosong banyak2 insyaallah sampai bengkak susu dibuatnya