kaki kejang /cramp leg

Hi mommys, semalam kaki i kejang sampai 3 kali, yg sakit sangat tu bila ada benjolan timbul di bawah betis, ada siapa2 ibu alami mcm ni? Skg i da masuk 32weeks

1 Trả lời

Saya selalu cramp masa pregnant tapi takda lah sampai ada ketulan tu puan. Mungkin puan perlu lebihkan makanan yang banyak magnesium & potassium seperti whole grains, buah pisang, dried fruits, kekacang, sayur bayam dan lain lain. Dan juga keep body hydrated!

5y trước

Oo thank you for the info