BETIS / KAKI CRAMP

Hi mommies... Ada tak preggy mommies kat sini mengalami betis/kaki cramp (kejang) ni ? Biasa sy asal mngandung je..msti dpt cramp ni..tp ia kerap terjadi pada waktu subuh atau awal pagi.Jika da tak mngandung,x da plk cramp bagai ni..Tapi sakitnya ,hanya Allah tahu.So nk tnya if Mommies ada tips/petua tak untuk kurangkn sakit semasa kaki sdg cramp tu ??

2 Các câu trả lời

Minum susu sbb calcium makin kurang sbb baby pon ambil calcium dari kita.

Sapu minyak dkt betis sblm tdo n pakai stokin..