Perut cram

Hi mommy..nak tanye. Normal kee cramp perut sakit nya smpai ke pinggang?bila baring ulu hati pulak pedih .. normal ke tk ye? #firstbaby

2 Các câu trả lời

normal sbb saya masa mengndung mmg kerap kena, kalau tak selesa gosok perut perlahan. Cuba cari posisi yg selesa iaitu dgn mengiring. Boleh juga letak bantal lebih sikit dari kepala sampai ke pinggang. In sha allah membantu.

Normal sis.. baring mengiring. ikut mane awak selesa. jangan tido terlentang ye. sebab tak elok.. biase saya sendal bantal kat perut ngan belakang badan..