Campak Mcm mane nk care anak bile naik campak @ chikenpop ??

1 Trả lời

Anak berapa tahun sis? Ms anak i kena aritu 2hari before genap setahun, i just sapu calamine lotion yg doc bg. Kena mandikan anak dgn campuran daun semambu. Ramas2 daun tu dlm air suam pastu mandikan anak ya. Ambil juga seikat daun yg tu u gunakan utk garu badan anak sekiranya gatal/miang.. avoid dr garu menggunakan jari nnt luka makin worst dan tinggalkan parut. Semoga anak cpt sembuh sis🤗